Корінь імбиру чистять і дрібно нарізають, щоб додати|добавляти| в чай, подрібнюють для соусів і випічки, маринують для подачі ролів і суші.21 жовт. 2022 р.
Як правильно використовувати корінь імбиру?
Корінь використовують у свіжому, маринованому, висушеному видах. Його додають у чай, м'ясні страви, овочеві салати, подають разом із суші.. Кондитери люблять прянощі за пікантний смак, який вона надає випічці, а пивовари готують оригінальне імбирне пиво.
Як заготовити про запас корінь імбиру?
Свіжий корінь можна зберігати в холодильнику 3-4 тижні, загорнутим у вологу тканину. Заготівлі користь роблять відразу. Різати імбир потрібно на пластиковій дошці, дерев'яна надовго збереже його аромат. Висушений необхідно зберігати в прохолодному темному місці.