Що робити з домашнім йогуртом

Як перезаквашувати йогурт?

Перезаквашування

  1. Підігрійте 1-3 літри молоко до +38-42°C. Молоко має бути теплішим за температуру тіла, при цьому не гарячим. …
  2. Додайте 2-3 столові ложки готового йогурту, кефіру або будь-якого іншого кисломолочного продукту Good Food у молоко та розмішайте ложкою. …
  3. Укутайте посуд із молоком у покривало. …
  4. Перевірте готовність.

Що можна їсти з йогуртом?

7 корисних сніданків, які можна, можливо приготувати з йогурту

  • Пишні млинці грецькою йогурт з апельсином та корицею
  • Ніжне вершкове парфе з грецькою йогуртом та ягодами
  • Медова вівсянка з грецькою йогуртом, персиками та куркумою
  • Ванільний пуддинг з грецькою йогуртом, насінням чиа та ягодами

Related Post

Що роблять унтиЩо роблять унти

Унти (у перекладі з евенкійського "унта" означає "взуття") – це різновид теплих чобіт для холодного клімату. Цей вид зимового взуття є повсякденним для народів, що проживають на Крайній Півночі. Спочатку

Що таке імбир?Що таке імбир?

Коренеплід полегшує перетравлення їжі, стимулює вироблення шлункового соку, покращує апетит. При диспепсичних порушеннях знімає симптоми та біль. Захищає слизову від впливу бактерії Helicobacter pylori, що викликає гастрит та виразку, позитивно

Каррі чим корисна для організмуКаррі чим корисна для організму

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ Каррі має зміцнюючі, тонізуючі та антибактеріальні властивості. Порошок є протигрибковим та антимікробним засобом. Каррі сприяє лікуванню шкірних захворювань: псоріазу, екземи та акне. Спеція прискорює обмін речовин, отже, сприяє