Як перезаквашувати йогурт?
Перезаквашування
- Підігрійте 1-3 літри молоко до +38-42°C. Молоко має бути теплішим за температуру тіла, при цьому не гарячим. …
- Додайте 2-3 столові ложки готового йогурту, кефіру або будь-якого іншого кисломолочного продукту Good Food у молоко та розмішайте ложкою. …
- Укутайте посуд із молоком у покривало. …
- Перевірте готовність.
Що можна їсти з йогуртом?
7 корисних сніданків, які можна, можливо приготувати з йогурту
- Пишні млинці грецькою йогурт з апельсином та корицею
- Ніжне вершкове парфе з грецькою йогуртом та ягодами
- Медова вівсянка з грецькою йогуртом, персиками та куркумою
- Ванільний пуддинг з грецькою йогуртом, насінням чиа та ягодами