Виконує організацію, планування та координацію діяльності ресторану. Забезпечує високий рівень ефективності виробництва, впровадження нової техніки та технології, ефективних форм обслуговування та організації праці.
Що робить хазяїн ресторану?
Керуючий рестораном це керівник, який контролює всю роботу персоналу ресторану, відповідає за якість обслуговування, свіжість закуповуваних продуктів та технологію приготування страв, технічний стан вашого обладнання, дотримання техніки безпеки та санітарних норм у ресторані.
Що входить до обов'язків керуючого ресторану?
Обов'язки керуючого рестораном
- Найм та навчання нових співробітників;
- Координування розкладів співробітників, їх змін;
- Спостереження та оцінка ефективності роботи підлеглих;
- Звільнення співробітників, що косять;
- Організація найвищого рівня обслуговування клієнтів, щоб гості були задоволені;