Секрет перший. Все це робить м'ясний бульйон клейким, в'язким та желеподібним. желює холодець також м'ясо півня. Але тільки не беріть жодних голів та курячих лап! Вони хоч і добре желюють бульйон, але часто надають страві непотрібних смакових відтінків. 2017р.
Що додають У холодець щоб він застиг?
Холодці та колодці варять з будь-якого білкового матеріалу, багатого на сполучну тканину з колагеном – саме вона дасть нам желатиннеобхідний для застигання.
Що додати при варінні холодця?
Правильно вводимо добавки За 2 години до готовності в бульйон кладуть цибулину, моркву, корінь селери та петрушки, а за 40 хвилин до закінчення варіння – лавровий лист, гвоздику, перець горошком, парасольки кропу та інші спеції.Похожі