Що краще готувати з курячої грудки

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

Що корисніше куряча грудка чи філе?

М'ясо курки – найдієтичніше з усіх видів м'яса. Крім того, куряче філе – це джерело білків, вітамінів і мінералів, що легко засвоюються. Біле м'ясо курячих грудок вважається найкориснішим, За мінімальним вмістом холестерину воно поступається тільки рибі.

Related Post

Як можна обробити горловину у кофтиЯк можна обробити горловину у кофти

Як обробити горловину трикотажної кофти? Накидати бійку на горловину майки з лицьового боку. Потім приточувати її на машинці прямим рядком на однаковій відстані від згину. Ширина бейки в готовому вигляді