Що краще для шашлику майонез чи оцет

Чому не можна маринувати шашлик у майонезі?

Не рекомендується використовувати для маринаду майонез чи кетчуп. Причина – все в тих же консервантах, яких у подібних соусах просто неймовірна кількість. Щоб шашлик був ніжним та приємним на смак, використовуйте для маринаду натуральні продукти.

Чому не можна маринувати шашлик в оцті?

По перше, смак м'яса "втратиться" у великому обсязі кислоти. По-друге, приготоване на вугіллі м'ясо буде сухішим, ніж попередньо витримане в іншому маринаді. Ложкою меду у всій інформації виглядає те, що оцет трохи розм'якшує волокна м'яса.

Related Post

Синяк на обличчі як швидко прибрати синціСиняк на обличчі як швидко прибрати синці

На обличчі синці можна мазати гелем із троксевазином. Він зменшує набряк, біль, знімає запалення, підвищує тонус капілярів та знижує їхню ламкість. Троксевазин допомагає швидко прибрати синці, що утворилися, зміцнити дрібні

Лап як розшифровується у медициніЛап як розшифровується у медицині

Що таке лап? Лімфаденопатія (ЛАП) у дітей- стан, при якому лімфатичні вузли збільшуються у розмірах та запалюються. Така реакція є природною відповіддю імунної системи організму на будь-які інфекційні чи інші