Що і як можна приготувати з капусти кольрабі

Як правильно їсти капусту кольрабі?

Дрібну кольрабі можна не чистити, достатньо промити у проточній воді. Кольрабі їдять сирий у салатах (можна додати і листя), томлять у вершковому маслі, варять у воді або на пару, її можна приготувати за будь-яким рецептом для ріпи. У багатьох рецептах з кольрабі пропонують вийняти з неї середину, нафарширувати та запекти.

Що можна їсти у капусті кольрабі?

Їстівна частина кольрабі – стебло, який у надземній частині набуває кулястої або реповидної форми. На смак капуста кольрабі соковита, солодкувата, без гостроти, характерної для білокачанної капусти. Розросле стебло за смаком нагадує кочеригу ​​капусти, але кольрабі набагато смачніше і соковитіше.

Related Post

Як сушити дифузором кучеряве волосся правильно і швидко.Як сушити дифузором кучеряве волосся правильно і швидко.

Акуратно піднесіть дифузор до шкіри голови, а потім увімкніть фен. Тримайте фен на місці протягом тридцяти секунд, вимкніть його, візьміть ще одну маленьку ділянку волосся і повторіть. Перекиньте волосся у

Як зробити дитячу безмолочну кашуЯк зробити дитячу безмолочну кашу

Як приготувати дитячу кашу? Спосіб приготування дитячої безмолочної каші Беллакт: Закип'ятіть воду і охолодіть до температури 45-50 °С. Налийте у чистий посуд 180 мл. … Для приготування однієї порції рідкої