Користь гімалайської рожевої солі Спочатку у складі гімалайської рожевої солі містяться домішки, яких позбавляються в процесі переробки. Користь гімалайської рожевої солі полягає у вмісті продукту значної кількості заліза, магнію, калію, а також міді.16 січ. 2021 р.
У чому перевага гімалайської солі?
Гімалайська сіль має перевагу перед звичайною, яка полягає в вміст натрію – від 97 до 99%. Кухонна сіль зазвичай продається як йодована. Таким чином додатково додається синтетичний йод.
Чи можна використовувати Гімалайську сіль для харчування?
Склад рожевий гімалайської солі визначає її смакові якості. Гурмани знаходять її м'якшою, ніж морська сіль, і рекомендують додавати в страви тільки перед подачею на стіл. Така сіль підходить для приготування гарячих та холодних страв, а також для засолювання овочів, грибів, риби.