Скільки часу смажити шашлик зі свинини на сковороді?
Смажити шашлик зі свинини на сковороді на великому вогні з одного боку до рум'яного кольору (3-5 хвилин). Потім перевернути і смажити шашлик на сковороді з іншого боку. Накрити кришкою шашлик, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні близько 30 хвилин.
Як правильно смажити шашлик, щоб він був соковитим?
Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.