Як працює самогонний апарат подвійної перегонки?
У перший бак заливається брага, нагрівається і після охолодження першим контуром самогон потрапляє в другий бак, в якому нагрівається від першого, отримує спиртову пару. Спиртова пара потрапляє в другий контур охолодження, пара конденсується і на виході виходить міцний чистий самогон подвійний перегонки!
Як гнати самогон 2 рази?
Друга перегонка 1) Нагріваємо брагу. Як тільки з холодильника з'явиться перша крапля, зменшуємо температуру нагріву так, щоб самогон виходив зі швидкістю максимум 1-2 краплі на секунду. Чим повільніше, тим краще. 2) За такої швидкості відбираємо “голови” з розрахунку 50 мл на кожен кілограм цукру в бразі.