Приготувати свинину швидко та смачно у духовці у фользі просто як

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Скільки часу потрібно запікати свинину у духовці?

Запікають шматочки свинини протягом 30 – 50 хвилин за нормальної температури 170-180°. На кожен додатковий кілограм вирізки додають ще 10-15 хвилин часу запікання. Якщо ви бажаєте приготувати свинину без додавання олії, можна скористатися рукавом для запікання.

Related Post

Як підключити бездротову мережу інтернету на комп'ютеріЯк підключити бездротову мережу інтернету на комп'ютері

Як увімкнути бездротову мережу на комп'ютері? Перейдіть до меню «Пуск» та виберіть «Панель керування» . Клацніть категорію «Мережа та Інтернет» , а потім виберіть «Центр мережі та спільний доступ» .