Застосування у кулінарії Його використовують для приготування супів, на ньому можна обсмажувати м'ясо або овочі, готувати картоплю або будь-які інші страви.. Але найчастіше маргарин використовують для выпечки.21 квіт. 2021 р.
Навіщо призначений маргарин?
Маргарін перешкоджає швидкому окресленню борошняних виробів, покращуються їх смакові якості, вони набувають золотистого кольору, приємного вершкового аромату і необхідної пишності.. 20-30 г – цілком прийнятна добова порція маргарину для дорослої людини. Калорійність маргарину – 743 ккал.
Навіщо придумали маргарин?
У 1869 році французький імператор Наполеон III запропонував винагороду тому, хто зробить низькобюджетний та якісний замінник вершкового масла, орієнтований на споживання збройними силами країни.Похожі