М'ясо яловичина на суп, що краще

Яку частину яловичини краще використати для супу?

Відмінно підійде філейна частина або вирізка. Зварити суп. Для бульйону беріть шматки яловичого м'яса з хрящами, великими кістками та сухожиллями. Такий супчик буде густим та наваристим.

Яке м'ясо краще використати для супу?

Білий бульйон Частини м'ясної туші стегно, багаття, підстегон, товстий край, лопатка, шия, челишко (шпильок), грудинка. Для заправних супів гарний бульйон наваристий, жирний. Смачний відвар вийде, якщо готувати його не на 2-3 порції, а мінімум на 6-8 або на два-три дні.

Related Post

Як зробити spore 60 fpsЯк зробити spore 60 fps

Як прибрати 30 фпс в Spore? Для цього… Заходимо до папки, що знаходиться за адресою [Папка стиму]\steamapps\common\Spore\DataEP1\Config. Відкриваємо файл Properties. txt будь-яким текстовим редактором (бажано від імені адміністратора), стандартний блокнот