Коптильня на газі в домашніх умовах.

Як правильно коптити в домашній коптильні?

Що потрібно пам'ятати при приготуванні їжі в коптильні?

  1. Розміщувати продукти на відстані один від одного, а не впритул, щоб дим охоплював їх з усіх боків.
  2. Правильно витримувати температуру. Перший етап копчення – сушіння, і в цей період температура повинна становити приблизно 50-60 °C. …
  3. Рідше відкривати кришку.

Як готувати на коптильні?

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою та прогріти на джерела вогню протягом 20-25 хвилин. Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 100-150 гр. на 1 годину роботи.

Related Post

Високий показник тромбоцитів, що робитиВисокий показник тромбоцитів, що робити

Що потрібно пити, якщо тромбоцити підвищені? Для зниження рівня тромбоцитів у крові необхідно вживати продукти з високим вмістом магнію, аскорбінової та яблучної кислоти. Також варто додати в раціон продукти, що

Як правильно пишеться агентство чи агенціяЯк правильно пишеться агентство чи агенція

Слід запам'ятати, що словникове слово "агентство" пишеться з літерами "а" та "т". У словах-образах буква, яка є сумнівною у словниковому слові "агентство", перебуває під наголосом. Чому агенція так пишеться? Воно

Чим оптичний кабель кращеЧим оптичний кабель краще

Найчастіше як основні конкуренти в сучасному прокладанні комунікаційних мереж розглядаються оптичний кабель і кабелю типу «вита пара». Чим кращий оптичний кабель: забезпечує найвищу пропускну здатність сигналу. На даному етапі вона