Термін зберігання йогурту, як правило, складає не більше 14 діб (згідно з ДСТУ4343:2004). А ось йогуртні продукти можуть зберігатись набагато довше — до трьох місяців. Якщо у складі не згадуються культури живих мікроорганізмів, це термінізований йогуртовий продукт, що має бути зазначено на упаковке.24 янв. 2016 р.
Як зрозуміти зіпсувався йогурт чи ні?
Якщо через кілька днів ваш йогурт суттєво видозмінив свою консистенцію або почав виділяти бульбашки газу – продукт зіпсувався і підлягає подальшого вживання. * Цвіль. Плями цвілі на улюбленому йогурті говорять про те, що продукт зіпсований.
Скільки днів можна зберігати йогурт?
5 днів Максимальний термін зберігання – 5 днів. Йогурт слід зберігати в щільно закритій банці в холодильнику при температурі від +2 до +6 С. Як закваску його можна використовувати протягом п'яти днів. Домашній йогурт можна і потрібно їсти щодня.