Чим краще змастити булочки перед випіканням?
Чим змастити пиріжки та булочки
- Яйце. Для надання блиску поверхні пиріжків та булочок – Використовують яйце. …
- Жовток. Більш насиченого та рум'яного кольору додасть скоринці жовток, змішаний із молоком або вершками. …
- Білок. Просто збовтайте вилкою білок і помажте пиріжки перед випічкою. …
- Солодка вода. …
- Масло. …
- Міцний чай.
Чим зверху покрити булочки?
Чим змастити після випічки
- Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак.
- Рослинним маслом без запаху – тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати.
- Сиропом – дає глянсову поверхню. …
- Молоком – пом'якшує скоринку.
- Водою також робить скоринку м'якшою.