Залежно від того, скільки ви варили яйце, ви можете отримати як яйце круто (7 хвилин після закипання в холодній воді), так і в мішечок (5-6 хвилин після закипання в холодній воді) або некруто (3-4 хвилини після закипання).
Як зрозуміти, що яйця готові?
Щоб перевірити, чи зварилося яйце, його треба покрутити. Якщо крутиться, точно зварилося. Неварене крутитись не буде. Щоб яйце не вийшло синім або зеленим, його не потрібно перетравлювати.
Коли готові варені яйця?
Час приготування залежить від способу. Вам знадобиться як мінімум 10 хвилин, але може знадобитися і більше. Готові яйця потрібно перекласти в ємність із холодною водою та ненадовго залишити. Так їх простіше почистити.