Лосось корисний для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травних систем, регулює рівень цукру в крові, є антиоксидантом. Жирні кислоти омега-3, які у великій кількості містяться в лососі, можуть впливати на біологічне старіння людини.
Чому корисно їсти лосось?
Лосось багатий на жирні кислоти, різні вітаміни, мікроелементи, корисна для здоров'я: регулярне її вживання знижує ризик розвитку деяких захворювань. Включення рибних страв 2 рази на тиждень – це запорука здоров'я серця, судин та міцних кісток.
В якому вигляді корисний лосось?
Вона смачна в смаженому, копченому, в'яленому та запеченому вигляді. Її вживають у вигляді самостійної закуски та використовують як інгредієнт для інших страв. Морепродукт не тільки дуже смачний, а й неймовірно корисний.