У той же час усі переваги лососевих – цінні жирні кислоти омега-3 та омега-6, цілий арсенал корисних елементів (цинк, фтор, залізо, фосфор, селен, калій) залишаються при ній. У 100 г кети міститься денна доза вітаміну B12, що відповідає за кровотворення та регулює всі найважливіші системи організму.
Чим корисна червона риба кета?
Користь кети Регулярне вживання покращує роботу центральної нервової системи, стимулює роботу серцево-судинної системи, покращує зір, структуру нігтів шкіри та волосся.. З кетою краще працює печінка, імунітет протистоїть вірусам та бактеріям та підвищується рівень гемоглобіну.
Яка червона риба найкорисніша?
За словами фахівця, найбільш корисна та риба, яка виросла в природних умовах, зокрема на Далекому Сході. «Існує 12 видів червоної риби дикого походження з Далекого Сходу, від сіми до кети – нерка, горбуша та інші лососеві…