Правила пасерування: Шар цибулі або моркви не повинен бути більше 5 см Жира або рослинної олії використовують у кількості 15-20% від ваги овочів, що пасеруються. Цибуля та морква потрібно постійно перемішувати для рівномірного обволікання жиром Пасерування необхідно проводити досить швидко на невеликому вогні
Що спочатку пасерують цибулю чи моркву?
Що пасерують насамперед Насамперед на сковороду відправляють цибулю. Якщо спочатку покласти моркву, то вона пустить сік, і цибуля вже гаситиметься. Також не просочиться характерним ароматом олії, що важливо. Підсмажують цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини, періодично перемішуючи.
Як правильно пасерувати цибулю?
Пасеровану цибулю приготувати дуже просто: цибулину необхідно очистити нарізати довільно, нагріти на сковороді невелику кількість олії, додати|добавляти| цибулю і обсмажувати на середньому вогні протягом трьох – п'яти хвилин|мінути|. Коли цибуля стане прозорою – вона готова.