Чука чим вона корисна

Вакам (водорості Чука) сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт і сприяє природному очищенню кишечника. При регулярному вживанні салату Чука в їжу нормалізується робота підшлункової залози, а також печінки. Стабілізується процес жовчовиділення з організму.

Що корисного у Чуці?

Особливо багато він містить йоду, цинку, заліза, марганцю, фосфору. Багаті водорості на клітковину, кислоти, у тому числі жирні омега-3, рослинні білки. Є в них різні корисні ферменти. Завдяки унікальному складу водорості здатні принести багато користі.

Як правильно їсти Чуку?

Зазвичай страву з салатом заправляють соєвим, кунжутним або горіховим соусом.. Найбільш популярними стравами з салатом чука вважаються такі: шашлички в соєвому соусі, салат з рибою та овочами, омлет, сир з водоростями, вегетаріанський рис з овочами та кунжутом, тартар, бургери, локшина та овочеві салати.

Related Post

З'їв багато жирного що робитиЗ'їв багато жирного що робити

Що можна випити після жирної їжі? У какао, чаї, каві, проростках зерен, деяких фруктах та овочах містяться поліфеноли. Цей рослинний антиоксидант активізує жировий обмін, знижуючи всмоктування жирів та сприяючи схуднення.