Найпростіший і найшвидший спосіб приготувати справжній латте або капучіно – це скористатися спеціальним гаджетом. Капучинатор – це професійний прилад для швидкого спінювання молока. Придбати його можна приблизно за 80-100 гривень. Молоко має бути теплим, але не гарячим – тоді пінка буде ідеальною.11 серп. 2022 р.
У чому збивається молоко?
Збивають молоко в пітчері – спеціальному металевому глечику з ручкою та носиком. Пітчери бувають різні, може відрізнятися обсяг, форма, загостреність носика. Але при збиванні важливим фактором є чистота та температура пітчера.
Як добре збити молоко?
Підігрійте молоко в миску з високими бортами в мікрохвильовій печі. Нахиливши ємність під кутом 45 градусів, збивайте молоко швидкими рухами віночка до появи піни. Скляна банка. Невелику скляну банку наповніть холодним молоком на третину та закрийте кришку.