Так, печені яблука корисні, оскільки вони багаті клітковиною, вітаміном С та антиоксидантами. Вони також низькокалорійні, що робить їх ідеальним варіантом перекушування для тих, хто стежить за своєю вагою.23 квіт. 2023 р.
Навіщо запікають яблука?
Але й запечені яблука – корисна страва. Цікаво, що до половини сахарози, яка міститься в яблуках, при запіканні розпадається на прості цукри (глюкозу, фруктозу), які краще засвоюються організмом. Плюс – запечені в духовці яблука особливо корисні здоров'ю кишечника.
Коли краще їсти печені яблука вранці чи ввечері?
Можна їсти солодкі печені яблука після основного прийому їжі, радить лікар. – Якщо у вас здоровий шлунок, нормальне травлення і немає проблем із зайвою вагою (в інших випадках потрібна індивідуальна рекомендація), їсти фрукти можна у перервах між сніданком та обідом, а також між обідом та вечерею.