Чим корисний шкірка яблука

У яблучній шкірці містяться вуглеводи, вітамін С, вітамін А, кальцій, калій, фосфор та залізо, рослинні антиоксиданти. У шкірці сливи велика кількість вітаміну Р, корисного для зміцнення стінок судин, цинк, магній, йод. Несолодка шкірка компенсує насолоду самої сливи.

Чи потрібно їсти яблука зі шкіркою?

«Яблука зі шкіркою їсти можна, вона корисна. У ній вищий вміст харчових волокон, антиоксидантів та вітамінів, ніж у самому яблуку», — пояснив лікар. Перед вживанням фрукти потрібно ретельно промити, особливо це стосується магазинних яблук.

Що корисніше в яблуку шкірка чи м'якоть?

ру» пояснила, що кожна частина плоду корисна по-своєму, але найбільше корисних мікроелементів містить шкірка та найближча до неї частина м'якоті. Шкірка фрукта – це складні клітковина та вуглеводи.

Related Post