Крейда – природне джерело кальцію. Тяга поїдати вапняні породи, включаючи глину, серед іншого, говорить про нестачу мікроелементів в організмі. Добавки з кальцієм, які приймають мільйони людей, надходять в організм переважно у вигляді солей кальцію, причому карбонат кальцію є найпопулярнішим.17 травня 2018 р.
Чому їсти крейду корисно?
Крейда містить кальцій, який дуже корисний для нашого організму, адже він є основою кісткової будови. До того ж крейда нормалізує вміст заліза в крові та дуже добре впливає на зубну емаль, запобігаючи виникненню карієсу.
Чим відрізняється їстівна крейда від звичайного?
Харчова крейда – натуральний природний продукт. Крейда їстівна не містить штучних добавок та шкідливих хімічних домішок.. У складі лише комбінація з неорганічних солей карбонатів, головним елементом яких є кальцій (Ca), корисний для кісток та зубів.