Наявність в Еко-Хлібі великої кількості грубої клітковини стимулює перистальтику кишечника, допомагає впоратися з багатьма проблемами травлення та насамперед із запорами., цим бичем сучасного суспільства. 22 травня 2012р.
Який хліб краще вибрати?
Вибирайте хліб правильної форми, без вм'ятин, тріщин та бічних напливів. Однак на поверхні подового хліба допустимі надрізи та наколи. Хліб повинен бути добре пропечений, м'якуш – без грудок або порожнин, еластичний і рівномірно пористий. Борошняні вироби не повинні бути дуже крихкими, швидко розсипатися.
Чи потрібно людині їсти хліб?
– Хліб – це джерело вуглеводів, харчових волокон, вітамінів, у тому числі вітамінів групи B, мікро- та макроелементів, таких як магній, селен, залізо. У збалансованому раціоні вуглеводи мають становити 50%. Здорова людина може сміливо вживати 1-3 скибочки хліба на день, це близько 100 грамів.