Відварені креветки дають організму людини натуральний білок, який є будівельним матеріалом для клітин усіх органів і тканин. Завдяки багатому хімічному складу продукт зміцнює імунітет, благотворно впливає на роботу головного мозку та серця, підвищує еластичність стінок судин.
Навіщо корисно їсти креветки?
Крім вітамінів, креветки також містять удосталь корисні мінерали. Йдеться про калій, магнію, кальцію, фосфор, кислоти і багато необхідних організму металів. Особливо багато у креветках йоду, який є незамінним елементом для нормальної роботи щитовидної залози.
Що корисніше за креветки чи м'ясо?
Морепродукти корисні, тому що не настільки калорійні, як м'ясо, більш натуральні. Вони містять корисні омега-3 жирні кислоти, які містяться, наприклад, у риб'ячому жирі. Величезна користь цих кислот у тому, що вони зменшують ризик серцево-судинних захворювань, покращують стан суглобів.