Чи можна їсти заморожене яблуко?
Проте, якщо продукти були заморожені випадково, могли піддаватися неодноразовому розморожуванню, то в них користі не залишилося. «У них порушуються мембрани клітин, розпадаються корисні речовини. Яблука треба зберігати у сухому охолодженому приміщенні за стабільної температури», — розповіла фахівець у розмові з «Єдим Дома».
Які вітаміни в заморожених яблуках?
Харчова цінність та хімічний склад "Яблуко заморожене".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Вітамін В1, тіамін | 0.013 мг | 1.9% |
Вітамін В2, рибофлавін | 0.011 мг | 1.3% |
Вітамін В5, пантотенова | 0.054 мг | 2.3% |
Вітамін В6, піридоксин | 0.034 мг | 3.5% |