Оленіна тушкована містить мінімум калорій, мінеральні речовини та вітаміни, підходить для дієтичного харчування. Препарат рекомендовано вживати при анемії та захворюваннях серцево-судинної системи.
Навіщо корисне м'ясо оленя?
М'ясо оленя сприяє правильній роботі серцево-судинної системи. Завдяки залізу воно перешкоджає розвитку анемії та здатне допомогти у її лікуванні. Крім того, воно покращує кровообіг та зміцнює стінки судин. Вживання оленини стає профілактикою інфарктів та інсультів.
Що краще за оленина чи яловичина?
М'ясо оленя Їхнє м'ясо в середньому на 30% менш калорійне, ніж яловичина, при цьому білка в ньому більше. Воно багате на вітаміни групи B, PP і всілякі мікроелементи, особливо багато в ньому заліза.