Продукт сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові, нормалізує обмін речовин, регулює кислотно-лужний баланс, покращує стан шкіри, серцево-судинної та нервової системи.. Сучасні дієтологи рекомендують вживати кров тварини у переробленому вигляді. Можлива індивідуальна нестерпність.
Чим небезпечна свиняча кров?
У В'єтнамі сира свиняча кров – одна з улюблених страв та відомий серед туристів делікатес. Але вчені попереджають любителів цієї незвичайної страви про загрозі зараження серйозною формою менінгіту.
Чи можна пити свіжу кров?
Кров циркулює по судинах і забезпечує організм киснем, корисними мікроелементами та загалом підтримує життя. Однак кров, що надійшла ззовні, не може вважатися такою ж корисною: вона токсична, якщо її пити. Кров дратує шлунок; Викликає нудоту та блювання.