Неоціненна користь конини для людини завдяки гіпоалергенності, зниженої жирності та наявності білка, чудово збалансованого за амінокислотним складом. Вона є легкозасвоюваним м'ясним продуктом. Для її перетравлення організму людини достатньо кількох годин.
Що корисніше яловичина чи конина?
конини жиру 5.5% чи 4.6 гр. Виходить що яловичина менш калорійна і відповідно корисніша для організму. Так само в коніні більше міститься більше заліза – 4 мг, тоді як у яловичині лише 1.5 мг. Адже залізо головний постачальник кисню до органів.
Як їсти ковбасу з конини?
Заморожена кінська ковбаса відмінно і легко ріжеться і знімається оболонка без проблем. Козилик потрібно нарізати тонкими скибочками, щоб відчути, як тане у роті.