У консервованої кукурудзи міститься клітковина, магній, вітаміни та антиоксиданти. Регулярне вживання кукурудзи допомагає налагодити роботу кишечника, серцево-судинної та нервової систем, знизити рівень «поганого» холестерину, цукру в крові, ризик розвитку раку, сповільнити старіння організму.
Що є корисного у консервованій кукурудзі?
У цьому овочі також містяться необхідні для нашого здоров'я вітаміни групи В, Е, К, РР, а також вітамін С. Корисний для регенерації та захисту клітин бета-каротин. І такі мінерали як золото, фосфор, фтор, залізо, калій, цинк. Ці мікроелементи позитивно впливають на роботу печінки та серця.
Кому не можна консервовану кукурудзу?
Консервована кукурудза не рекомендована у раціоні людей з гіпертонією. З обережністю препарат варто вживати алергікам. Також необхідно уважно вивчати склад перед вживанням.