Цей напій підтримує мікрофлору кишечника, допомагає при хворобах шлунково-кишкового тракту, підвищеному холестерині та навіть онкології.. Основну користь, як пише видання, дають інгредієнти: натуральний пребіотик крохмаль та ягоди (чорниця, брусниця, журавлина, обліпиха, полуниця, малина).12 груд. 2022 р.
Чим корисний чи шкідливий кисіль?
Користь та шкода киселю Делікатно обволікає стінки кишечника та шлунка, знімає неприємні відчуття при виразці та гастриті.. Покращує функціонування шлунково-кишкового тракту, допомагає при лікуванні дисбактеріозу. Швидко дає відчуття ситості, насичує тіло енергією. Нормалізує функцію нирок, сприяє виведенню із тіла зайвої рідини.
Чи можна пити кисіль щодня?
Кисіль дуже багатий на вуглеводи, тому не слід споживати даний продукт у надмірній кількості.