Парова їжа зберігає натуральний колір та смак продуктів без втрати вітамінів та мікроелементів, а м'ясо, риба та овочі не втрачають вологу та виходять соковитими.. Крім того, їжа, приготовлена на пару, менш калорійна, оскільки вона готується без олії.
У чому сенс пароварки?
Пароварка вважається оптимальною для приготування риби, виробів із рубаного м'яса, овочів, суфле та пудингів. Приготування на пару виключає такі неприємності, як пересихання або підгоряння продуктів, тому пароварка. незамінний пристрій для розігріву та розморожування страв.
У чому переваги пароварки?
Переваги пароварки рівномірний розподіл тепла усередині контейнерів; продукти готуються без олії на пару або у власному соку; не потрібно підливати воду, оскільки вона повільно википає; їжу не потрібно попередньо розморожувати.