Сталь марки 9хс відрізняється гарною стійкістю до зносу, а також добре пручається навантаженням, що надаються на неї. В першу чергу цей сорт стали використовується в промисловості, де з неї виготовляють всілякі свердла, розмітники та різці.
Яка найкраща сталь для кухонних ножів?
Якість стали Кращий матеріал для кухонного ножа – це високовуглецева нержавіюча сталь. Вуглець робить лезо міцним, проте тут дуже важливий баланс. Занадто високий вміст вуглецю призведе до крихкості леза та появи іржі, надто низький зробить лезо гнучким та нездатним довго тримати заточування.
Яка найкраща сталь для ножа?
Найпопулярніший на ножовому ринку Росії конструкційний матеріал для клинка – це, безперечно, сталь Х12МФ. У середній ціновій категорії у неї ідеально збалансоване співвідношення якості та собівартості виробництва. Показник твердості HRC 62 одиниці поєднується тут з високим вмістом легуючих елементів.