Залийте зцідженим чаєм ікру з розрахунку одна частина ікри на одну частину завареного чаю, або одна частина ікри на дві частини чаю, залежно від цього, наскільки сильний запах. Промийте в заварці 5-7 хвилин, акуратно помішуючи, щоб|аби| не полопалися ікринки. Зцідіть ікру через марлю чи сито, дайте стекти. Спробуйте на смак.17 Гру. 2013р.
Чому червона ікра суха?
За рахунок малої кількості солі вона не буває сухою. Хороша, високоякісна ікра, але не преміум міститиме трохи більше солі, але вона буде суха.
Як відновлюють червону ікру?
Насправді це не натуральна ікра, а ікорна маса з додаванням комплексних харчових добавок. У процесі її виготовлення пошкоджені некондиційні ікринки ретельно перемішують в однорідну суміш, потім надають їй форму кульок з оболонкою.тим самим відновлюючи структуру ікри.