Бринза м'яка що робити

Чому бринза вийшла м'якою?

Історично класичну бринзу готують із козячого чи овечого молока. Вважається, що саме цей інгредієнт надає ніжного смаку та м'якої консистенції.

Як відновити бринзу?

– Засохлі шматочки бринзи потримайте у свіжому молоці доти, поки не зникне тверда скоринка. Якщо ви кілька днів тому зварили яйце, а з'їсти вирішили тільки зараз, опустіть його перед вживанням окропу секунд на 20. Воно стане таким же, якби ви приготували його тільки зараз.

Related Post

Які вітаміни давати дітям, що добре рослиЯкі вітаміни давати дітям, що добре росли

Які вітаміни прискорюють ріст дитини? Вітаміни, що сприяють активному зростанню та розвитку B1 – покращує травний процес. B2 – відповідає нормалізацію обміну речовин, чим стимулює зростання скелета. B6 – сприяє