Відварене м'ясо позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи та головного мозку. Завдяки високому вмісту заліза препарат рекомендується вживати для лікування та профілактики анемії.
Яка частина м'яса найкорисніша?
Ялов'яча лопатка вважається універсальною і можна сказати, найкориснішою, тому що в ній міститься велика кількість колагену, що відмінно впливає на волосся, суглоби, кістки та нігті людини. М'ясо лопаткової частини має невелику кількість жиру, практично не має прожилок.
Чим корисна варена яловичина?
Відварена яловичина допомагає з утворенням еритроцитів та інших формених елементів крові завдяки цинку у складі. Також у м'ясі міститься залізо, яке відіграє важливу роль у процесі кровотворення. Росспоживнагляд рекомендує їсти яловичину, щоб постачати організм залізом і підтримувати рівень еритроцитів у крові.